UNIKKE SNEDKER MØBLER

Mei Wood Facebook

SKÆNK

Skænk lavet i røget egetræ, med skuffer og deltaljer i egetræ. Fronten er lavet så det får en anderledes dybde og en smule 3D effekt. Det er muligt at opbevarer vin i de store skuffer og bestik og div. i de små skuffer. Alle skuffer er udstyret med bakker.

SOFABORD

Bordpladen er lavet i valnøddetræ, som er lagt i sildebensparket. Bordpladen er indrammet i wenge og monteret på et understel i samme træsort. Bordet er færdigbehandlet med olie.

PLANKEBORD

Bordet er lavet af en enkelt planke, hvilket man normalt ikke ser. Planker varierer i bredden fra 90-120 cm. De kan laves i længder fra 300 cm og nedefter. Ben og understel kan laves enten i stål eller hårdttræ.

SKRIVEBORD

Tekst indsættes her.

SOFABORD I RUDER

Bordplade i røget egetræ om er lagt i ruder, der danner tredimensionelle firkanter. Bordpladen er om sluttet af elmetræ som understellet også er lavet i. Bordet er færdigbehandlet i olie.

SKYDEDØRSGARDEROBE

Her stod vi får at lave den hvidmalede ramme samt de to skydelåger i egetræs finer, med nedfræsede greb. Egetræet har fået en flot farve efter behandlingen med naturolie.

SPISEBORD

Egetræs bord med Hay understel. Bordpladen er lavet i egetræ som har fået hvidpigmenteret olie.

SKRIVEBORD

Tekst indsættes her.

DRÅBE SOFABORD

Tekst indsættes her.

GEVÆRRÆKKE

Geværrække udført i røget egetræ og med detaljer i læder og messing. Der er plads til 6 geværer i denne model, som kan spændes fast med læderremmene.

TRAPPE

Trappe mellem to niveauer udført i massiv egetræ på jernstativ, med endeplade i fineret egetræ.

KONSOLBORD

Konsolbord i mahogni, som er lavet med hældende front, to skuffer og en hylde. Skufferne er tappet sammen med fordækte svalehaler. Bordet er lavet med fineret korpus og massivt understel. Hele møblet er blevet behandlet med ibenholt olie.

SERVERINGSVOGN

Serverings vogn udført i olieret valnød med to skuffer og bakke. Bakken kan glide frem og tilbage i sporet.

FØLG MED I VORES HVERDAG

SE MERE PÅ MEI WOOD’S INSTAGRAM PÅ @MEI-WOOD

KONTAKT PÅ 27 58 21 51 & MEIWOODDK@GMAIL.COM